Du behöver
- 400 g fläskfilé
- 6 skiva bacon
- 3 st kabanosskorv
- 4 st smålök
- 1 st röd paprika
- 1 st grön paprika
Grillsås:
2 msk matolja
2 msk soja
0.5 tsk salt
1 krm peppar
1 tsk curry
Det här behövs för ca 4 spett:
Gör så här
1
Skär köttet i 12 skivor. Dela baconet. Kärna ur och skär paprikorna i mindre bitar. Skala lökarna. Skär korvarna i 12 bitar.
2
Vira bacon runt varje köttbit.
3
Trä upp på grillspett fläskfilén varvad med korv, paprika och lök.
4
Rör samman ingredienserna till grillsåsen.
5
Pensla med grillsåsen. Grilla ca 15 cm från glöden ca 15-20 minuter. Vänd spetten några gånger under tiden. Bjud bönsallad med tomater och “Madras Hot Dressing” till.