Kesolasagne (av Stina i Lerum)

Du behöver 16 st lasagneplattor 2 st tomater burkar krossade 2 st gula lökar 1 pkt paprika (fryst) 1 st burk champinjoner 750 g keso...

Du behöver

  • 16 st lasagneplattor
  • 2 st tomater burkar krossade
  • 2 st gula lökar
  • 1 pkt paprika (fryst)
  • 1 st burk champinjoner
  • 750 g keso
  • 4 dl riven ost
  • 1 msk olja
  • 1 st buljongtärning
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk paprikapulver
  • 2 tsk oregano
  • svartpeppar

Det här behövs för ca 4 port:

Gör så här

1
Fräs lök, paprika och champinjoner i olja.

2
Tillsätt tomater, buljong, salt och kryddor.

3
Koka i 10 min. Smörj en form.

4
Varva plattor, grönsakssås, keso och riven ost.

5
Avsluta med keso och ost. Strö över extra oregano.

6
Ugn: 200 grader, 20 – 25 min

Scroll to Top