Du behöver
- 1 pkt Tortillas ca 20 cm i diameter
- 0.5 st grillad kyckling
- 200 g champinjoner färska
- 1 st lök liten gul
- 2 st vitlöksklyftor
- 1 dl salsa
- 500 g keso naturell
- riven ost
Ugn: 200°
Det här behövs för ca 4 port:
Gör så här
1
Befria kycklingen från skinn och ben. Dela den i mindre bitar.
2
Ansa och skiva svampen. Skala och finhacka löken. Fräs lök och svamp i lite matfett tills all vätska har kokat in.
3
Blanda samman kycklingköttet med lök/svampen, pressad vitlök, salsasås och keso.
4
Fördela blandningen på 8 tortillas. Rulla ihop och lägg dem med skarven nedåt i eldfast form. Strö över osten.
5
Gratinera mitt i ugnen ca 8-10 minuter. Bjud sallad till.