Tortilla med het kycklingfyllning

Med färdiggrillad kyckling som grund gör du lätt de här goda rullarna.

Du behöver

  • 1 pkt Tortillas ca 20 cm i diameter
  • 0.5 st grillad kyckling
  • 200 g champinjoner färska
  • 1 st lök liten gul
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 1 dl salsa
  • 500 g keso naturell
  • riven ost

Ugn: 200°

Det här behövs för ca 4 port:

Gör så här

1
Befria kycklingen från skinn och ben. Dela den i mindre bitar.

2
Ansa och skiva svampen. Skala och finhacka löken. Fräs lök och svamp i lite matfett tills all vätska har kokat in.

3
Blanda samman kycklingköttet med lök/svampen, pressad vitlök, salsasås och keso.

4
Fördela blandningen på 8 tortillas. Rulla ihop och lägg dem med skarven nedåt i eldfast form. Strö över osten.

5
Gratinera mitt i ugnen ca 8-10 minuter. Bjud sallad till.

Scroll to Top