Du behöver
- 800 g räkor färska
- 1.5 dl tacosås
- 2 st vitlöksklyftor
- 1 msk pressad citronsaft
- 1 st grön paprika
- 1 st röd paprika
- 1 st paprika gul
- 1 st purjolök
- 2 st stjälkar blekselleri
- 200 g champinjoner färska
- 1 st böngroddar burk
Det här behövs för ca 4 port:
Gör så här
1
Skala räkorna.
2
Blanda samman Taco sauce med pressad vitlök och citronsaft. Lägg ner räkorna i det.
3
Kärna ur och strimla paprikorna. Ansa och strimla purjolök och selleri. Ansa och skiva svampen. Låt böngroddarna rinna av.
4
Hetta upp en wokpanna eller en stor stekpanna. Stek grönsaker och svamp i omgångar i lite matolja några minuter åt gången. Fräs böngroddarna i matolja och blanda dem med grönsakerna.
5
Lägg tillbaka alla grönsakerna i woken och rör ner räkorna med sin marinad. Rör om. Låt allt bli genomvarmt.