Greek Wrap

Denna wrap är ett exempel på cross kitchen. En mexikansk tortilla med grekisk fyllning. Enkel och okomplicerad finger food (snabbmat).

Du behöver

  • 2 st vete-tortillas
  • 150 g tomater
  • 80 g lök
  • 100 g fetaost i tärningar
  • 80 g slanggurka
  • 4 st salladsblad
  • basilikablad efter smak
  • 4 cl balsamolja (1 del balsamvinäger och 1 del raps- eller olivolja)

Det här behövs för ca 2 port:

Gör så här

1
Hacka tomater och gurka. Skala och hacka löken.

2
Rör samman balsamoljan.

3
Blanda samman de tärnade grönsakerna med fetaost och balsamolja.

4
Lägg ut tortillan och lägg salladsbladen på dem. Fördela grönsakshacket på ena halvans mitt. Lägg på några blad basilika.

5
Vik in flikarna och rulla ihop. Färdig att serveras.


Kommentar:
Vira en servett om nedre delen av rullen så behövs ingen tallrik eller bestick.

Scroll to Top