Du behöver
- 250 g tagliatelle
- 2 st gula lökar
- 1 st röd paprika
- 1 st vitlöksklyfta
- 1 st salsa ca 454 g
- 150 g salami
- 150 g gorgonzola
Ugn: 200°
Det här behövs för ca 4 port:
Gör så här
1
Koka pastan enligt förpackningens anvisningar.
2
Skala och skiva löken tunt. Kärna ur och strimla paprikan. Skär squashen i stavar. Strimla korven. Tärna osten.
3
Fräs löken mjuk och glansig i lite margarin. Tillsätt paprika, squash och pressad vitlök. Låt det fräsa med några minuter.
4
Tillsätt salsan och låt det puttra några minuter. Smaka av med salt och peppar.
5
Blanda den nykokta pastan med salami och ost. Häll över allt i en smord eldfast form. Täck med aluminiumfolie.
6
Grädda mitt i ugnen ca 20 minuter. Servera pastan genast.