Du behöver

  • 1 dl marsankräm
  • 200 g kokosflingor
  • 1.5 dl socker
  • 1 st ägg
  • 50 g blockchoklad hackad mörk
  • 0.5 st apelsinskal påse syltade

Garnering:

mörk blockchoklad

Ugn: 200°

Gör så här

1
Gör marsankrämen enligt förpackningens anvisningar. Hacka blockchokladen.

2
Rör snabbt samman alla ingredienserna till en smidig smet.

3
Klicka ut ca 10 stora kakor på bakpappersklädd plåt.

4
Grädda mitt i ugnen i ca 12-15 minuter eller tills kakorna har fin färg och känns torra.

5
Lossa kakorna medan de ännu är varma. Ställ dem på galler och låt dem kallna.

6
Smält blockchokladen i vattenbad eller i mikrovågsugnen. Doppa toppen av kakorna i chokladen. Ställ dem så att chokladen stelnar. Kakorna går att frysa.