Du behöver
- 1 dl marsankräm
- 200 g kokosflingor
- 1.5 dl socker
- 1 st ägg
- 50 g blockchoklad hackad mörk
- 0.5 st apelsinskal påse syltade
Garnering:
mörk blockchoklad
Ugn: 200°
Gör så här
1
Gör marsankrämen enligt förpackningens anvisningar. Hacka blockchokladen.
2
Rör snabbt samman alla ingredienserna till en smidig smet.
3
Klicka ut ca 10 stora kakor på bakpappersklädd plåt.
4
Grädda mitt i ugnen i ca 12-15 minuter eller tills kakorna har fin färg och känns torra.
5
Lossa kakorna medan de ännu är varma. Ställ dem på galler och låt dem kallna.
6
Smält blockchokladen i vattenbad eller i mikrovågsugnen. Doppa toppen av kakorna i chokladen. Ställ dem så att chokladen stelnar. Kakorna går att frysa.