Du behöver
Gul krabbsås (Det här behövs för ca 4 port:)
2 msk senap svensk
1 msk fransk senap
1 msk socker
1 krm salt
1 krm vitpeppar
1 msk vinäger
1 dl dill finhackad
2 dl majonnäs
Grön krabbsås (Det här behövs för ca 4 port:)
2 dl crème fraîche
0.5 dl majonnäs
0.5 dl hackad dill
0.5 dl hackad gräslök
0.5 dl hackad persilja
1 tsk dragon
1 krm salt
1 krm vitpeppar
Röd Krabbsås (Det här behövs för ca 4 port:)
1 dl vispgrädde
1 dl majonnäs
0.5 dl chilisås
1 krm salt
1 tsk sherry (kan uteslutas)
0.5 dl paprika finhackad röd
Gör så här
Blanda i det kryddgröna, salta och krydda. Ställ såsen kallt att “mogna”.