Du behöver

Gul krabbsås (Det här behövs för ca 4 port:)

2 msk senap svensk
1 msk fransk senap
1 msk socker
1 krm salt
1 krm vitpeppar
1 msk vinäger
1 dl dill finhackad
2 dl majonnäs

Grön krabbsås (Det här behövs för ca 4 port:)

2 dl crème fraîche
0.5 dl majonnäs
0.5 dl hackad dill
0.5 dl hackad gräslök
0.5 dl hackad persilja
1 tsk dragon
1 krm salt
1 krm vitpeppar

Röd Krabbsås (Det här behövs för ca 4 port:)

1 dl vispgrädde
1 dl majonnäs
0.5 dl chilisås
1 krm salt
1 tsk sherry (kan uteslutas)
0.5 dl paprika finhackad röd

Gör så här

1
Gul krabbsås: Blanda senap, socker, salt, peppar, vinäger och dill. Rör ner blandningen i majonnäsen och ställ såsen kallt att “mogna”.

2
Grön krabbsås: Blanda creme faiche och majonnäs.
Blanda i det kryddgröna, salta och krydda. Ställ såsen kallt att “mogna”.

3
Röd krabbsås: Vispa grädden till hårt skum. Blanda ner majonnäs och chilisås i grädden. Smaksätt med salt, sherry (konjak) och paprika. Ställ såsen kallt att “mogna”.