Du behöver
- 1 kg räkor med skal
- 1 st purjolök
- 3 st stjälkar blekselleri
- 1 st aubergine
- 150 g sockerärter
- 9 st rädisor
- 2 dl tomatjuice
- 2 st vitlöksklyftor
- 3.5 st tabasco
- 0.5 tsk salt
- 1 krm peppar
Garnering:
citron
basilika
Det här behövs för ca 4 port:
Gör så här
1
Skala räkorna.
2
Ansa och strimla purjolök och selleri. Tärna auberginen. Skär sockerärternai sneda bitar. Skiva rädisorna.
3
Hetta upp woken och tillsätt lite matolja. Fräs alla grönsakerna som rädisor 3-4 minuter.
4
Rör samman tomatjuicen med pressad vitlök, tabasco, salt och peppar. Häll det över grönsakerna.
5
Tillsätt räkor och rädisor. Låt allt bli genomvarmt. Garnera med citronklyftor och basilika. Bjud kokt ris till.