Du behöver

  • 1 kg räkor med skal
  • 1 st purjolök
  • 3 st stjälkar blekselleri
  • 1 st aubergine
  • 150 g sockerärter
  • 9 st rädisor
  • 2 dl tomatjuice
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 3.5 st tabasco
  • 0.5 tsk salt
  • 1 krm peppar

Garnering:

citron
basilika

Det här behövs för ca 4 port:

Gör så här

1
Skala räkorna.

2
Ansa och strimla purjolök och selleri. Tärna auberginen. Skär sockerärternai sneda bitar. Skiva rädisorna.

3
Hetta upp woken och tillsätt lite matolja. Fräs alla grönsakerna som rädisor 3­-4 minuter.

4
Rör samman tomatjuicen med pressad vitlök, tabasco, salt och peppar. Häll det över grönsakerna.

5
Tillsätt räkor och rädisor. Låt allt bli genomvarmt. Garnera med citronklyftor och basilika. Bjud kokt ris till.