Torsk i creme fraiche (av Birgitta i Bälinge)

Du behöver torsk ca 400 gr 1 st burk crème fraîche 0.5 st pressad citron margarin dill fiskkrydda salt lite 2 st hårdkokta ägg potatis...

Du behöver

  • torsk ca 400 gr
  • 1 st burk crème fraîche
  • 0.5 st pressad citron
  • margarin
  • dill
  • fiskkrydda
  • salt lite
  • 2 st hårdkokta ägg
  • potatis eller ris

Det här behövs för ca 4 port:

Gör så här

1
Smält margarin i en traktörpanna. Lägg i torsken somskurits i bitar. Strö över kryddorna och saltet. Häll över den pressade citronen. Blanda dill (ganska mycket) med creme fraichen och slå det över fisken.Låt puttra sakta tills fisken är klar.

2
Hackade kokta äggen och fördela över fisken. Serveras med ris eller kokt potatis och en sallad.

Scroll to Top