Räkfylld tunnbrödskorg (av Carola i Nordingrå)

Du behöver 2 dl crème fraîche 1 dl majonnäs 1 st rom liten burk röd 1 st lök finhackad 0.5 dl dill 1 pkt crabfish...

Du behöver

  • 2 dl crème fraîche
  • 1 dl majonnäs
  • 1 st rom liten burk röd
  • 1 st lök finhackad
  • 0.5 dl dill
  • 1 pkt crabfish
  • 2 dl skalade räkor
  • 2.5 st vitlök klyftor

Det här behövs för ca 6 port:

Gör så här

1
Blanda creme fraiche med majonnäs och dill.Finhacka lök, pressa vitlök och blanda ner det med majonnäsröran.

2
Hacka räkorna och crabfish i mindre bitar, rör ner allt med majonnäsen och rör slutligen ner rommen. Nu är röran klar.Ta fram en tunnbrödkorg, strimla lite isbergssallad och lägg i botten.

3
Lägg fyllningen ovanpå och garnera med en citronskiva, dillkvist och lite rom.Bättre än så kan en förrätt inte bli.

Scroll to Top