Du behöver
- 2 st formbröd längdskurna skivor vitt
- 0.5 st mozzarellaost (ca 60 g)
- 6 st marinerade soltorkade tomater
- 0.5 pkt salladskyckling
- 1 st stångsparris
- 6 skiva parmaskinka
- 1 st ägg
- 0.75 dl grädde
- 3 dl riven ost
- 8 st cocktailtomater
Ugn:250°
Det här behövs för ca 4 port:
Gör så här
1
Lägg brödskivorna på smort eldfast fat. Skiva osten. Strimla tomaterna. Fördela ost och tomater över brödskivorna.
2
Täck med skinkskivorna. Låt sparrisen rinna av och lägg den växelvis med kycklingköttet över skinkan.
3
Rör samman ägget med grädde och den rivna osten. Bred ostmassan över kyckling och sparris.
4
Tryck ner cocktailtomaterna med jämna mellanrum. Grädda mitt i ugnen ca 15 minuter eller tills ostmassan har fått fin färg.