Du behöver
- 1.25 dl Vispad grädde
- 1 msk kesella
- 125 g margarin
- 3 dl vetemjöl
- 1 tsk bakpulver
Fyllning:
1 st aubergine + vetemjöl
200 g köttfärs
1 st paprika liten röd
1 st paprika liten grön
2 dl purjolök hackad
3 st champinjoner stora
0.5 st burk krossade tomater
2.5 msk chilisås
1 tsk örtsalt
2 tsk italiensk salladskrydda
1 krm vitpeppar
1 tsk salt
1 st vitlöksklyfta
fetaost och oliver efter smak
Sås:
margarin ca 3 msk
2 msk vetemjöl
salt och peppar
1 dl parmesanost
mjölk ca 4 dl
Ugn: 225°
Det här behövs för ca 6 port:
Gör så här
Skiva fetaosten och lägg skivorna ovanpå. Hacka oliverna och fördela dem och skivad svamp överst. Häll till sist över den “tunna” ostsåsen som inte får täcka pajerna helt.