Taco med äggröra

Prova något kryddstarkt och gott från spännande Mexiko!

Du behöver

  • 1 st påse Old El Paso Taco
  • sås (12 skal)
  • 1 st gul lök
  • 6 st ägg
  • 0.5 dl mjölk
  • 1 st chili burk Old el paso hackad grön
  • 2 st tomater
  • sallad finstrimlad
  • gräddfil
  • 2 dl riven ost

Ugn: 125°

Det här behövs för ca 4 port:

Gör så här

1
Värm skalen ca 25 minuter mitt i ugnen.

2
Skala och finhacka löken. Fräs den mjuk och glansig i lite margarin utan att den får färg.

3
Tärna tomaterna. Vispa samman dem med ägg, mjölk, grön chili och kryddmixen.

4
Häll ner äggsmeten i stekpannan och låt det sjuda under omrörning. Obs! Rör ända ner till botten tills äggröran får lagom konsistens.

5
Fyll de varma tacoskalen med sallad, riven ost, äggröra och en klick gräddfil. Bjud såsen till.

Scroll to Top