Du behöver
- 500 g biff utskuren
- 2.5 skiva fläsk ca 100 g
- 1 st gul lök
- 2 st morötter
- 1 tsk salt
- 1 tsk timjan
- 1 krm svartpeppar
- 2 dl crème fraîche
- 1 msk kalvfond Touch of Taste
- 1 tsk kinesisk soja
- 1.5 dl vatten
Det här behövs för ca 4 port:
Gör så här
1
Skär biffen och fläsket i strimlor.
2
Skala och skär löken i tunna klyftor. Skala och skiva morötterna.
3
Fräs morötter och lök i en stekpanna i lite matfett. Ta upp det och bryn kött och fläsk. Krydda med salt, peppar och timjan.
4
Tillsätt creme fraiche, vatten, kalvfond och soja. Låt det koka upp och lägg i grönsakerna. Låt allt puttra på svag värme ca 10-15 minuter. Smaka av.