Fransk biffpanna

En läcker gryta som du kan bjuda ris, pasta eller bara lättkokta grönsaker till.

Du behöver

  • 500 g biff utskuren
  • 2.5 skiva fläsk ca 100 g
  • 1 st gul lök
  • 2 st morötter
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk timjan
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 dl crème fraîche
  • 1 msk kalvfond Touch of Taste
  • 1 tsk kinesisk soja
  • 1.5 dl vatten

Det här behövs för ca 4 port:

Gör så här

1
Skär biffen och fläsket i strimlor.

2
Skala och skär löken i tunna klyftor. Skala och skiva morötterna.

3
Fräs morötter och lök i en stekpanna i lite matfett. Ta upp det och bryn kött och fläsk. Krydda med salt, peppar och timjan.

4
Tillsätt creme fraiche, vatten, kalvfond och soja. Låt det koka upp och lägg i grönsakerna. Låt allt puttra på svag värme ca 10-15 minuter. Smaka av.

Scroll to Top