Du behöver
- 4 st kycklingfiléer
- salt och peppar
- 2 dl vatten
- 1 msk grönsaksfond Touch of Taste
- 2 dl couscous
- 1 dl persilja finhackad
- 1 st gul lök
- 1 st röd paprika
- 1 dl majskorn
Sås:
2 dl crème fraîche
chilisås ca 2 msk söt
salt
4 st Tortillas
Det här behövs för ca 4 port:
Gör så här
1
Rör samman såsens creme fraiche med chilisås och smaka av med salt. Ställ såsen åt sidan.
2
Strimla kycklingen. Kärna ur och strimla paprikan. Skala och skiva löken tunt.
3
Koka upp vatten med grönsaksfond. Lägg i couscous och lägg på locket. Ta kastrullen från värmen och låt den stå i ca 5 minuter.
4
Stek kycklingköttet gyllenbrunt i lite matfett. Salta och peppra. Tillsätt paprika och lök och låt det fräsa med en stund.
5
Tillsätt couscous, persilja och majskorn. Låt allt fräsa några minuter.
6
Fördela kycklingblandningen på tortillabröden och lägg på lite sås. Rulla ihop och bjud resten av såsen till.