Du behöver
- mördeg eller 4 mördegsplattor
- 45 ml flytande honung
- 1 pkt bladspenat fryst
- färsk basilika
- svartpeppar krossad
- 35 ml olivolja
- 4 st chèvreost tjocka skivor
- 1 st ägg till pensling
Det här behövs till ca 4 pers
Gör så här
1
Sätt ugnen på 250 grader.
2
Platta ut mördegen något (om du använder mördegsrulle så dela den i fyra lika stora plattor), smula sönder osten (en ostbit till varje platta).
3
Tina bladspenaten och krama ur vattnet, dela upp den på osten. Häll över honungen och olivoljan. Hacka över basilika och smaksätt med krossad svartpeppar.
4
Vik ihop mördegen och gör dem till knyten. Vänd dem upp och ner. Pensla med ägg och sätt in dem i ugnen, i mitten, lite beroende på ugnen, i c:a 10-15 min.