Gratäng med fiskpinnar (av Isabelle i Sollefteå)

Kastade ihop rester hemma och kunde aldrig tro att det skulle bli så populärt...

Du behöver

  • fiskpinnar
  • 1.5 st gul lök
  • 1 st champinjoner eller färska
  • 3 dl grädde
  • 4 msk tomatpuré
  • dill fryst
  • salt och peppar
  • margarin

Det här behövs till 4 port:

Gör så här

1
Smörj en ungsäker form.

2
Lägg i fiskpinnar så det täcker botten och salta.

3
Ställ in i mitten av ugnen i 175-200 grader i ca 10 minuter.

4
Stek champinjonerna och löken mjuka i stekpanna.

5
Lägg det över fiskpinnarna.

6
Vispa grädde hårt, blanda i tomatpuré och dill, salt och peppar.

7
Bred blandningen över fiskpinnarna, löken och champinjonerna och sätt in i ugn ca 15 minuter.

8
Ät med ris och grönsallad.

Scroll to Top