Du behöver
- 1 pkt fisk (400 g t ex torsk)
- 1 st gul lök
- 1 st vitlöksklyfta
- 1.5 dl vatten (kan med fördel utbytas mot vitt vin)
- 1.5 dl grädde
- 1 st saffran påse
- 1 st burk Findus Tomatsoppa 300 g
- 2 st räkor hg
- 0.5 dl dill
- smör eller margarin
Gör så här
1
Tina fisken så att den går att skära i tärningar.
2
Finhacka löken och vitlöken.
3
Smält smöret och lägg ner löken och fräs på svag värme så det inte får någon färg.
4
Späd med vatten/vin och grädde.
5
Koka upp, tillsätt fisk och stött saffran.
6
Låt sjuda tills fisken är färdig, ca 10 min.
7
Tillsätt tomatsoppan och dillen, låt det bli genomvarmt.
8
Till sist tillsätts de skalade räkorna.
9
Servera gärna med något gott bröd.