Coleslaw med ananas

Exotisk grillsås att servera till alla sorters kött. På bilden syns ovanifrån: coleslaw, tomatsalsa och peanut banana.

Du behöver

  • 0.25 st vitkålshuvud
  • 1 st morot
  • 1 dl krossad ananas
  • 4 msk majonnäs
  • 4 msk gräddfil
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • salt peppar
  • hackad persilja

Det här behövs:

Gör så här

1
Strimla vitkålen fint. Lägg den i en skål och häll över kokande vatten. Låt det stå ca 3-4 minuter. Häll bort vattnet och låt kålen rinna av väl.

2
Skala och riv moroten. Låt ananasen rinna av.

3
Rör samman majonnäs med gräddfil och vitvinsvinäger. Smaka av med salt och peppar.

4
Rör ner kål, morot och ananas i majonnäsblandningen. Tillsätt hackad persilja. Låt salladen stå kallt några timmar innan den ska ätas.

Scroll to Top