Du behöver
- 4 skiva formbröd längdskuret vitt
- 1.5 dl vispgrädde
- 0.75 dl majonnäs
- 1 tsk curry
- 0.5 dl hackad dill
- 500 g räkor med skal
- 2 st hårdkokta ägg
- salt
Garnering:
1 st stenbitsrom
300 g räkor med skal
dill
Det här behövs för 4-5 port:
Gör så här
1
Kantskär brödskivorna. Koka äggen, skala och hacka dem. Skala räkorna till fyllningen och skär dem i mindre bitar. Hacka dillen.
2
Vispa grädden och rör ner majonnäs. Smaka av med curry och salt. Tag undan ca 1/4 och spara det till garneringen.
3
Rör ner dill, ägghack och hackade räkor i resten av currygrädden. Lägg ihop brödskivorna med currygrädden emellan. Tryck till brödskivorna.
4
Bred den resterande currygrädden över och runtom tårtan. Hacka dillen fint och garnera tårtans kanter runtom med den. Skala räkorna och garnera tårtan med räkor, stenbitsrom och dillkvist.