Du behöver
- 12 st cannellonipastarör
- 3 st kycklingfiléer
- 100 g champinjoner
- 2 msk olivolja
- 1 st gul lök
- 2 st vitlöksklyftor
- 1 dl grönsaksbuljong
- 1 st burk krossade tomater
- 1 tsk salvia
- salt och peppar
Vit sås:
1 msk flytande margarin
2 msk vetemjöl
3 dl mjölk
salt och peppar
4 msk parmesanost riven
Ugn: 225°
Till 4 port behövs:
Gör så här
1
Skär kycklingfiléer och champinjoner i små bitar. Fräs i lite olivolja. Hacka lök och vitlök och lägg också detta i pannan. Häll över grönsaksbuljong och krossade tomater. Krydda med salvia, salt och peppar. Låt puttra några minuter
2
Lägg cannelloni i en smord form. Fyll rullarna med röran, det är pyssligt. Det som blir över lägger du ovanpå.
3
Rör ut vetemjölet i margarinet. Häll över mjölken, salta och peppra. Låt puttra 1-2 minuter. Ringla såsen över cannellonin. Strö över 4 msk riven ost. Tillaga i ugn ca 25 minuter.