Kalla pajer med skaldjur

Du behöver Pajdeg: 125 g margarin 2 dl vetemjöl 1 dl grahamsmjöl 3 msk kallt vatten salt Fyllning: 1 st burk kräftstjärtar ca 170 g...

Du behöver

Pajdeg:

125 g margarin
2 dl vetemjöl
1 dl grahamsmjöl
3 msk kallt vatten
salt

Fyllning:

1 st burk kräftstjärtar ca 170 g avrunna
2 dl lätt crème fraiche
4 dl kesella
1 dl hackad dill
4 msk hackad gräslök
1 st lime
salt chilipeppar

Ugn: 225°

Tillbehör:

sallad

Det här behövs för ca 12 småpajer

Gör så här

1
Arbeta samman pajdegen. Klä pajformarna och låt dem stå svalt i ca 30 minuter. Grädda dem 10-15 minuter.

2
Låt kräftstjärtarna rinna av ordentligt. Rör samman lätt creme fraiche och kesella i en bunke. Fyll på med kräftstjärtar, dill och gräslök. Smaka av med några droppar lime, salt och chilipeppar.

Scroll to Top