Kesellafylld kebab

Vi fyller kebaben med kesella och ger färsen smak med curry och vitlök.

Du behöver

  • 200 g köttfärs
  • 0.5 krm curry
  • 0.5 krm salvia
  • 1 st vitlöksklyfta liten krossad
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 krm peppar
  • 2 msk vatten
  • 2 msk kesella
  • 1 msk hackad persilja

Tillbehör:

djupfryst kinamix

Det här behövs för 2 port:

Gör så här

1
Arbeta samman färsen med curry, salvia, krossad vitlök, salt, peppar och vatten.

2
Bred ut färsen till en fyrkant. Dela den i 4 bitar. Lägg 1/2 msk kesella och hackad persilja på varje. Rulla samman dem.

3
Bryn rulladerna runtom och efterstek dem under lock på svag värme, ca 3-4 minuter.

4
Koka Kinamixen enligt förpackningens anvisningar.

Scroll to Top