Du behöver
- 250 g skinkschnitzel i strimlor
- 2 tsk rapsolja
- 0.5 st purjolök skivad
- 75 g ostronskivling delade
- 0.5 st paprika skivad
- 0.5 st burk vattenkastanjer delade
- 0.5 st äpple skalat och tunt skivat
- 1 tsk sesamolja
- 1 msk sweet chilisås
- 1 msk sesamfrön
Marinad:
1 msk olja
1 msk japansk soja
1 st vitlöksklyfta pressad
1 tsk färsk ingefära riven
Det här behövs till 2 port:
Gör så här
1
Blanda marinaden i en skål och lägg ner köttet. Rör om så att marinaden kommer åt alla köttbitarna. Låt stå 10 minuter.
2
Hetta upp woken så att den ryker. Tillsätt oljan och hetta upp den så det ryker en aning. Lägg ner köttet och rör runt hela tiden.
3
Tillsätt purjolök, ostronskivling, paprika, vattenkastanjer och äpple. Woka ett par minuter till.
4
Smaksätt med sesamolja och sweet chilisås. Strö över sesamfrön.
5
Servera med ris.