Du behöver

  • 140 g pastaskruvar gärna fullkorn
  • 50 g ruccolasallad
  • 6 st cocktailtomater delade
  • 5 st soltorkade tomater strimlade
  • 6 st minimozzarella delade
  • 6 skiva skinka källarrökt

Dressing:

1 st vitlöksklyfta
2 msk persilja
2 msk basilika
2 tsk olivolja
2 msk vatten
2 msk prästost riven
1 krm salt
0.5 krm svartpeppar nymald

Wokade grönsaker:

0.5 st squash urkärnad och skuren i bitar
25 g vaxbönor förvällda och delade
25 g sockerärter
0.5 st rödlök i tunna klyftor
0.25 st grön paprika i bitar
0.25 st paprika i bitar
1 tsk olja

Det här behövs till 2 port:

Gör så här

1
Koka pastan i lättsaltat vatten. Häll av vattnet och spola av pastan med kallt vatten i ett durkslag. Låt den rinna av.

2
Mixa samman ingredienserna till dressingen i en mixer. Smaka av med salt och peppar. Blanda pastan med dressingen i en skål.

3
Woka grönsakerna i oljan i en stekpanna en kort stund. Lägg över i pastan och rör om.

4
Blanda till sist ner rucolasallat, cocktailtomater, soltorkade tomater och minimozzarella. Servera med källarrökt skinka.