Pizza med parmaskinka

Portionspizzor med rucolasallat och parmaskinka.

Du behöver

  • 1 st pizzadeg en sats
  • 2 dl pizzasås
  • 4 dl mozzarellaost grovriven
  • 160 g parmaskinka
  • 12 st cocktailtomater
  • 50 g ruccolasallad

Ugn: 250º

Det här behövs till 4 port:

Gör så här

1
Gör degen enligt receptet till familjepizzan. Värm ugnen. Sätt in en plåt i mitten av ugnen.

2
Dela degen i fyra delar och kavla ut dem till runda portionspizzor. Lägg dem på två bakplåtspapper.

3
Fördela pizzasåsen över bottnarna, men inte ända ut i kanten. Strö osten ovanpå.

4
Grädda pizzorna på den heta plåten, ca 6-8 minuter, tills osten har smält och fått färg.

5
Lägg rosor av parmaskinka, tomater och rucolasallat på de färdiga pizzorna.

Scroll to Top