Du behöver
- 1 st fläskfilé medelstor
- margarin att steka i
- 1 st påse tacokrydda
- 200 g tortillachips
- 0.5 st mjukost tub naturell
- 4 st ananasringar
- 3 st tomater
- 1 st burk tacosås
- riven ost
- oliver eller fefferoni
Gör så här
1
Tärna fläskfilen. Blanda den med tacokryddan. Stek sedan köttet i margarin och låt det svalna.
2
Tärna tomat och ananas.
3
Lägg tortillachips en smord ungsfast form.
4
Lägg på köttet, tomaterna och anansen.
Tryck över mjukosten och klicka över tacosåsen.
Tryck över mjukosten och klicka över tacosåsen.
5
Lägg på ev oliver eller fefferoni om du gillar detta.
6
Strö över riven ost och gratinera i ugn på 200 grader i ca 10-15 minuter eller tills rätten är varm och osten smällt.
7
OBS! Håll koll på rätten medan den är i ugnen då den lätt bränns vid.
8
Servera med sallad och creamfraice.
De här tillbehören passar bra till: Creamfraice samt en sallad gjord på isbergssallad, tomat, gurka, majs, paprika och rödlök.