Du behöver
- 200 g lättkorv
- 0.5 st rödlök
- 1 st vitlöksklyfta
- 2 st paprikor små
- 0.5 st squash liten
- 0.5 st tomater burk konserverade små hela
- 0.5 dl vatten
- 0.25 st köttbuljongtärning
- 1 krm sambal oelek
- 2 msk pesto
- salt och peppar
Det här behövs till ca 2 port:
Gör så här
1
Drag skinnet av korven och skär den i tärningar. Skala och hacka rödlök och vitlök. Kärna ur och skär paprikan i bitar. Ansa och skär squashen i bitar.
2
Fräs lök och vitlök i lite matfett tills löken är mjuk och glansig. Tillsätt grönsakerna och korven. Låt allt fräsa med en stund.
3
Tillsätt tomater, pesto, sambal oelek, vatten och buljongtärning. Låt allt puttra under lock ca 5 minuter. Smaka av, salta och peppra om det behövs.
4
Bjud kokt ris eller pasta och nyriven parmesanost till.