Du behöver
- 0.5 st gul lök
- 0.25 st röd chili
- 250 g lövbiff
- 2 st ananasringar
- 0.5 st burk krossade tomater
- 0.5 msk balsamvinäger
- 1 msk honung
- salt och peppar
- 1 msk hackad gräslök
- 2 st Tortillas
- salladsblad
- lätt crème fraiche
Det här behövs till 2 port:
Gör så här
1
Skala och tärna löken. Kärna ur och finhacka chilin. Tärna ananasringarna. Strimla lövbiffen.
2
Fräs lök, ananas och chili i lite matfett tills löken är mjuk och glansig. Tillsätt tomatkrosset, vinäger och honung. Låt salsan puttra samman 5–6 minuter. Smaka av med salt och peppar. Rör ner hackad gräslök.
3
Fräs köttet hastigt i ganska het stekpanna i lite matfett. Krydda med salt och peppar. Rör ner tomatsalsan.
4
Lägg några salladsblad på tortillabröden. Fördela köttröran ovanpå och rulla samman. Bjud lätt crème fraiche till.