Waldorfsallad

Du behöver 1 dl vispgrädde 0.5 dl majonnäs 0.5 dl kesella salt och peppar 2 st röda äpplen 3.5 st selleristjälkar 200 g vindruvor gröna...

Du behöver

  • 1 dl vispgrädde
  • 0.5 dl majonnäs
  • 0.5 dl kesella
  • salt och peppar
  • 2 st röda äpplen
  • 3.5 st selleristjälkar
  • 200 g vindruvor gröna och blå
  • 10 st valnötter

Det här behövs:

Gör så här

1
Vispa grädden till skum. Rör samman den med Kesella och majonnäs. Smaka av med salt och peppar.

2
Kärna ur äpplena och skär dem i tärningar. Ansa och strimla sellerin. Halvera och kärna ur druvorna. Grovhacka nötterna.

3
Rör ner selleri, äpple och druvor i såsen. Lägg allt i en skål och strö över hackade valnötter.

Scroll to Top