Du behöver
- 1.5 dl bulgur grov
- 1 st bönor kokta
- 2 st kycklingfiléer strimlade
- 2 tsk matfett
- 10 st champinjoner delade
- 1 st purjolök skivad
- 8 st aprikoser skivade
- 150 g broccolibuketter
- salt svartpeppar
Dressing:
1 dl minifraiche
1 tsk olivolja
0.5 kruka basilikablad mixade
1 tsk honung
salt svartpeppar
Det här behövs till 2 port:
Gör så här
1
Koka bulgurn enligt anvisningarna på förpackningen.
2
Stek kycklingstrimlorna i matfett i en stekpanna, så att de får färg på båda sidor.
3
Tillsätt champinjoner, purjolök, aprikoser och broccolibuketter och låt dem fräsa med, ca 3 minuter. Salta och peppra.
4
Blanda ner bulgur och sköljda kokta röda bönor. Låt allt bli varmt.
5
Mixa samman minifraiche, olivolja, basilika och honung. Smaksätt med salt och peppar. Smaka av dressingen och servera den separat.