Du behöver
- 4 st bakpotatis
- 4 skiva entrecôte marmorerad, ca 1 1/2 cm tjocka
- grillolja
- svartpeppar nymald
- 50 g vitlöksost
Tillbehör:
smör finhackad persilja, salt
Vårsallad:
sallad ca 100 g blandad
1 st rädisor knippa
2 st tomater
1 st paprika gul
0.5 st rödlök
Vinägrett:
3 msk matolja
1 msk vinäger vit
0.5 tsk salt
1 krm peppar
1 st vitlöksklyfta pressad
0.5 tsk dragon
1 msk citron pressad saft
salt peppar
2 msk maizena brun redning
100 g röda druvor kärnfria, halverade
minitomater delade
svarta oliver urkärnade
färsk timjan
Om du vill spara tid går det bra att förbaka potatisen i 225° varm ugn utan folie i 5–7 minuter.