Du behöver
- 4 skiva bröd eller kavring
- 1 st lök liten gul
- 1 st ansjovisfiléer
- 2 st hårdkokta ägg
- 0.5 dl majonnäs
- 0.5 dl crème fraîche
- 0.5 dl dill finhackad
Garnering:
majonnäs
1 st ansjovisfiléer ask
2.5 st hårdkokta ägg
dill
Det här behövs för ca 8 bitar:
Gör så här
1
Lägg ut två brödskivor efter varandra. Skala och finhacka löken. Fräs den mjuk och glansig i lite matfett. Låt den svalna. Låt ansjovisfiléerna rinna av och hacka dem sedan. Skala och hacka äggen.
2
Rör samman majonnäs med crème fraiche. Rör ner lök, ansjovis, ägg och dill. Fördela det över brödskivorna. Täck med resterande brödskivor.
3
Bred ett tunt lager majonnäs över tårtan. Låt ansjovisen rinna av. Skala och dela äggen i vitor och gulor. Hacka det. Garnera tårtan som på bilden eller efter egen fantasi.