Du behöver
- 600 g färskpotatis
- 1 dl olivolja
- 100 g sugarsnaps
- 1 st paprika gul
- 1 st rödlök
- 50 g rucola
- 2 msk vinäger vit
- salt och peppar
Ugn: 225°
Det här behövs till 4 port:
Gör så här
1
Tvätta potatisen väl och låt den torka. Lägg den på en plåt med bakplåtspapper och ringla över 1 msk av oljan.
2
Baka i ugn, ca 20 minuter, tills den är mjuk. Koka sugarsnapsen i saltat vatten i 2 minuter. Låt rinna av.
3
Dela, kärna ur och skär paprikan i bitar. Skala löken och dela i klyftor.
4
Låt paprika och lök tillagas med potatisen de sista 8 minuterna. Blanda ihop med sugarsnaps och rucola.
5
Rör i vinäger och olja, och krydda med salt och peppar. Servera med fylld kycklingfilé.