Omelett med tonfisk

Du behöver 10 cm purjolök 2 st potatis 1 msk smör eller margarin 4 st ägg 2 msk vatten salt och peppar 2 st tomater...

Du behöver

  • 10 cm purjolök
  • 2 st potatis
  • 1 msk smör eller margarin
  • 4 st ägg
  • 2 msk vatten
  • salt och peppar
  • 2 st tomater
  • 1 st tonfisk 200 g
  • 10 g rucola
  • 0.5 st lök

Det här behövs till 2 port:

Gör så här

1
Strimla purjolöken, tärna potatisen och fräs i smör. Vispa ihop ägg, vatten, salt och peppar, och häll över potatisen.

2
Stek på svag värme tills smeten stelnar, rör försiktigt med en gaffel så att smeten rinner ner.

3
Tärna tomaterna och lägg ovanpå omeletten tillsammans med tonfisken i bitar. Strö över rucola och lökringar.

Scroll to Top