Kasslerpilaff

Du behöver 0.5 st gul lök 1 msk rapsolja 1.5 dl ris 1 msk tomatpuré 3 dl grönsaksbuljong 100 g champinjoner 1 st röd paprika...

Du behöver

  • 0.5 st gul lök
  • 1 msk rapsolja
  • 1.5 dl ris
  • 1 msk tomatpuré
  • 3 dl grönsaksbuljong
  • 100 g champinjoner
  • 1 st röd paprika
  • 0.25 st zucchini
  • 200 g kassler
  • oregano
  • peppar

Det här behövs till 2 port:

Gör så här

1
Hacka löken och fräs tillsammans med riset i olja. Tillsätt tomatpuré och fräs runt.

2
Späd med buljong och koka under lock i 20 minuter. Skiva svampen, strimla paprikan.

3
Tärna zucchinin och strimla kasslern. Fräs i olja ett par minuter. Blanda med riset, krydda med oregano och peppar.

Scroll to Top