Du behöver
- 0.5 pkt risnudlar
- 2 st kycklingfiléer strimlade
- 1 tsk chilipeppar finhackad
- 1 msk olja
- 100 g vitkål strimlad
- 2 st ägg uppvispade
- 2 msk jordnötter krossade
- 1 st Phad Thai wok sauce Santa Maria
- 1 msk färsk koriander grovhackad
- lime
- grönsallad
Det här behövs till 2 port:
Gör så här
1
Koka risnudlarna enligt anvisningarna på förpackningen. Skölj dem i kallt vatten och låt dem rinna av.
2
Stek kycklingstrimlorna och chilin i en stekpanna med olja på hög värme tills kycklingen får lite färg.
3
Sänk värmen och tillsätt vitkålen och låt den bli lite mjuk. Rör ner de uppvispade äggen under omrörning.
4
Rör ner risnudlar, jordnötter och Phad Thaisåsen och låt allt bli varmt. Strö över koriander och servera med lime och någon grönsallat