Phad Thai med kyckling

Du behöver 0.5 pkt risnudlar 2 st kycklingfiléer strimlade 1 tsk chilipeppar finhackad 1 msk olja 100 g vitkål strimlad 2 st ägg uppvispade 2...

Du behöver

  • 0.5 pkt risnudlar
  • 2 st kycklingfiléer strimlade
  • 1 tsk chilipeppar finhackad
  • 1 msk olja
  • 100 g vitkål strimlad
  • 2 st ägg uppvispade
  • 2 msk jordnötter krossade
  • 1 st Phad Thai wok sauce Santa Maria
  • 1 msk färsk koriander grovhackad
  • lime
  • grönsallad

Det här behövs till 2 port:

Gör så här

1
Koka risnudlarna enligt anvisningarna på förpackningen. Skölj dem i kallt vatten och låt dem rinna av.

2
Stek kycklingstrimlorna och chilin i en stekpanna med olja på hög värme tills kycklingen får lite färg.

3
Sänk värmen och tillsätt vitkålen och låt den bli lite mjuk. Rör ner de uppvispade äggen under omrörning.

4
Rör ner risnudlar, jordnötter och Phad Thaisåsen och låt allt bli varmt. Strö över koriander och servera med lime och någon grönsallat

Scroll to Top