Pasta med fläskfilé

Du behöver 250 g fläskfilé 1 msk smör eller margarin salt peppar 5 st champinjoner 1 dl matlagningsgrädde 1 dl vatten 1 msk kalvfond 1...

Du behöver

  • 250 g fläskfilé
  • 1 msk smör eller margarin
  • salt peppar
  • 5 st champinjoner
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • 1 dl vatten
  • 1 msk kalvfond
  • 1 msk senap fransk
  • hackad gräslök
  • 2 st tagliatelle port

Det här behövs till 2 port:

Gör så här

1
Skiva köttet och bryn på båda sidor i smör. Krydda med salt och peppar.

2
Skiva svampen och låt den fräsa med ett par minuter. Tillsätt grädde, vatten, fond och senap, och koka upp. Låt koka ihop i 10 minuter.

3
Smaka av med salt och peppar, och strö över gräslök. Servera med pasta och tomatsallad.

Scroll to Top