Saltimbocca på kotlett

Du behöver 6 st kotlettrad tunna skivor 2 skiva skinka kallrökt 6 st salviablad färska salt svartpeppar 1 msk smör eller margarin Till servering: 2...

Du behöver

  • 6 st kotlettrad tunna skivor
  • 2 skiva skinka kallrökt
  • 6 st salviablad färska
  • salt svartpeppar
  • 1 msk smör eller margarin

Till servering:

2 st jasminris port
2 msk parmesanost riven
färdig tomatsås
sallad oliver, tomat och gurka

Det här behövs till 2 port:

Gör så här

1
Lägg ut köttskivorna. Dela skinkan i bitar och lägg på en bit skinka och ett salviablad per köttbit. Fäst med en tandpetare.

2
Krydda med salt och peppar. Stek köttet i smör ca 2 minuter per sida.

3
Blanda kokt ris med parmesanost. Servera tomatsås och ris till köttet och en sallad blandad på salladsblad, oliver, tomat och gurka.

Scroll to Top