Fiskpanetter

Du behöver 2 st fisk ca 300 g salt vitpeppar idealmjöl 1 msk matfett Sås: 1 dl gröna ärtor kokta och kylda 1 dl minifraiche...

Du behöver

  • 2 st fisk ca 300 g
  • salt vitpeppar
  • idealmjöl
  • 1 msk matfett

Sås:

1 dl gröna ärtor kokta och kylda
1 dl minifraiche eller liknande
0.5 tsk kycklingfond konc
salt och peppar

Till servering:

potatis kokt
citronklyfta
sallad

Det här behövs till 2 port:

Gör så här

1
Dela filéerna i bitar. Salta och peppra. Vänd dem i idealmjöl.

2
Stek fisken i matfett i en stekpanna på medelvärme, ca 3 minuter per sida.

3
Sås: Blanda gröna ärtor och minifraiche i en skål och mixa till en sås. Smaka av med kycklingfond, salt och peppar. Servera fisken med sås, potatis, citronklyfta och sallad.

Scroll to Top