Du behöver

  • 100 g fullkornsnudlar
  • 250 g skinka färsk
  • 4 st salladslökar
  • 2 tsk matfett
  • 200 g wokgrönsaker Findus
  • 1 tsk ketjap manis
  • 1 tsk fisksås
  • 1 tsk kapraw paste Santa Maria
  • salt ev
  • 2 dl kokosmjölk

Det här behövs till 2 port:

Gör så här

1
Låt nudlarna ligga i ljummet vatten, ca 20 minuter. Låt dem rinna av. Skär skinkan i strimlor och salladslöken i bitar.

2
Hetta upp en stekpanna med matfett och stek skinka och salladslök hastigt. Tillsätt wokgrönsakerna och låt dem fräsa mjuka.

3
Smaksätt med ketjap manis, fisksås och kapraw paste och ev salt. Tillsätt kokosmjölken under omrörning och låt woken sjuda i 3 minuter.

4
Rör ner nudlarna och låt dem bli varma. Servera.