Du behöver

  • 2 prt pasta t ex fjärliar
  • 200 g köttfärs
  • 1 msk smör eller margarin
  • 1 st gul lök
  • 150 g champinjoner
  • 0.5 st zucchini
  • 1 st röd paprika
  • 1 st tomat
  • salt och peppar

Crème fraichesås:

1 dl lätt crème fraiche
1 tsk senap
2 msk hackad persilja

Det här behövs till 2 port:

Gör så här

1
Koka pastan enligt förpackningen. Fräs färsen smulig i smör. Skala och hacka löken och dela svampen på mitten.

2
Låt löken och svampen fräsa med färsen ett par minuter. Tärna zucchini, paprika och tomat. Fräs grönsakerna med färsen i ytterligare i 5 minuter. Blanda i pastan och krydda med salt och peppar.

3
Rör ihop crème fraiche, senap och persilja och servera till pastan.