Du behöver
- 0.5 st gul lök
- 2 msk smör eller margarin
- 500 g vit fiskfilé
- 3 msk matlagningsgrädde
- 1 msk potatismjöl
- salt och peppar
Dressing:
2 dl turkisk yoghurt
3 msk mango chutney
Till servering:
4 st hamburgerbröd
salladsblad
0.5 st rödlök
gurka inlagd
ärtskott
ugnspotatis
Det här behövs till 4 port:
Gör så här
1
Hacka löken och fräs den mjuk i smör. Låt svalna lite.
2
Skär fisken i bitar och lägg i matberedare. Tillsätt lök, grädde, potatismjöl, salt och peppar och kör till en smet. Forma 4 biffar och stek i smör 3 minuter per sida.
3
Blanda yoghurt och mango chutney och smaka av med salt och peppar.
4
Lägg ihop hamburgarna med hamburgerbröd, sallad, skivad lök, gurka, ärtskott och dressing.