Du behöver
- 4 st hårdkokta ägg
- 4 st kokta kalla potatisar
- 1 st äpple
- 2 st salladslökar
- 250 g skalade räkor
- 1 kruka romansallad
- 2 st tomater
- 0.5 st gurka
- 1 dl dill
Dressing:
2 tsk dijonsenap
2 msk olivolja
1 msk pressad citron
salt och peppar
Det här behövs till 4 port:
Gör så här
1
Skala äggen och dela i klyftor. Dela potatisen i bitar. Skala och tärna äpplet och skiva salladslöken.
2
Vispa ihop dressingen. Blanda den med räkor, potatis, äpple och salladslök.
3
Riv sallaten i bitar och lägg upp på ett fat. Skär tomater och gurka i bitar och lägg ovanpå.
4
Toppa med räksalladen och äggklyftorna. Strö över dill och servera med bröd.