Du behöver
- 500 g falukorv
- 6 st potatis
- 1 st vitlöksklyfta
- 1 st rödlök
- 2 msk smör eller margarin
- 0.5 st aubergine
- 3 st tomater
- 1 st paprika gul
- salt och peppar
- 2 msk färsk basilika
- 1.5 dl turkisk yoghurt
- 2 msk senap
Det här behövs till 4 port:
Gör så här
1
Tärna falukorven. Skala och tärna potatis, och hacka vitlök och rödlök. Stek potatis, vitlök och lök i en stekpanna med smör, 10 minuter.
2
Skär aubergine, tomater och paprika i tärningar. Låt auberginen fräsa med potatisen i 5 minuter.
3
Fräs korven för sig och blanda ner i potatispytten tillsammans med tomater och paprika.
4
Låt allt bli varmt och krydda med salt, peppar och basilika. Rör ihop yoghurt och senap, och servera till pytten.