Mint chocolate chip-glass

Du behöver 0.75 dl strösocker 1 dl vatten 3 st äggulor 3 dl vispgrädde 100 g mintchoklad After Eight Det här behövs till 6 port:...

Du behöver

  • 0.75 dl strösocker
  • 1 dl vatten
  • 3 st äggulor
  • 3 dl vispgrädde
  • 100 g mintchoklad After Eight

Det här behövs till 6 port:

Gör så här

1
Koka upp socker och vatten. Vispa upp äggulorna i en skål och häll i sockerlagen under vispning.

2
Ställ skålen över vattenbad och sjud krämen under vispning tills den blir tjock. Låt svalna.

3
Vispa grädden och hacka chokladen. Blanda ner chokladen i äggsmeten och vänd ner grädden.

4
Häll i en form och frys in i 4 timmar. Skopa upp och servera med lite extra choklad ovanpå.

Scroll to Top