Du behöver
- 1 dl socker
- 2 st ägg
- 500 g kvarg
- 0.5 dl kokosflingor
- 0.5 dl korinter
- 1 dl papaya torkade
- 0.5 dl äppelmos
- 2.5 tsk vaniljsocker
- 4 msk apelsinsaft
- 2 dl vispgrädde
För dekoration:
vindruvor och skivad carambole
Gör så här
1
Vispa ägg och socker vitt och pösigt.
2
Rör ned kokos, korinter, papayan (skuren i mindre bitar), äppelmos och det vispade ägget i kvargen.
3
Smaksätt med vaniljsocker och apelsinsaft. Till sist rör man försiktigt ned den vispade grädden.
4
Häll blandningen i en kakform som sköljts med kallt vatten. Täck formen med aluminiumfolie och ställ den i frysen över natten.
5
Följande dag doppas formen i hett vatten som når ända upp till kanterna innan den stjälps upp på ett serveringsfat. Dekorera med vindruvor och skivad carambole.