Du behöver

  • 1 dl socker
  • 2 st ägg
  • 500 g kvarg
  • 0.5 dl kokosflingor
  • 0.5 dl korinter
  • 1 dl papaya torkade
  • 0.5 dl äppelmos
  • 2.5 tsk vaniljsocker
  • 4 msk apelsinsaft
  • 2 dl vispgrädde

För dekoration:

vindruvor och skivad carambole

Gör så här

1
Vispa ägg och socker vitt och pösigt.

2
Rör ned kokos, korinter, papayan (skuren i mindre bitar), äppelmos och det vispade ägget i kvargen.

3
Smaksätt med vaniljsocker och apelsinsaft. Till sist rör man försiktigt ned den vispade grädden.

4
Häll blandningen i en kakform som sköljts med kallt vatten. Täck formen med aluminiumfolie och ställ den i frysen över natten.

5
Följande dag doppas formen i hett vatten som når ända upp till kanterna innan den stjälps upp på ett serveringsfat. Dekorera med vindruvor och skivad carambole.