Mangokaka

Du behöver 3 dl glutenfri mjölmix 2 dl strösocker 2 tsk bakpulver 1 tsk rivet citronskal 2 dl mjölk eller mjölkersättning 0.5 dl flytande fett...

Du behöver

  • 3 dl glutenfri mjölmix
  • 2 dl strösocker
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 tsk rivet citronskal
  • 2 dl mjölk eller mjölkersättning
  • 0.5 dl flytande fett
  • 250 g mango tinad

Ugn: 175º

Det här behövs:

Gör så här

1
Smörj en form som rymmer 1 1/2 l. Täck gärna botten med bakplåtspapper så att du säker på att ingenting fastnar.

2
Mät upp glutenfri mjölmix, socker, bakpulver och citronskal.

3
Vispa samman mjölk och flytande fett, och blanda det med de torra ingredienserna.

4
Fördela mangon i botten på formen och täck med smeten. Grädda kakan på andra falsen nerifrån i ca 40 minuter.

Scroll to Top