Varmrökt lax med potatissallad och spenat

Du behöver 250 g laxfilé varmrökt Potatissallad: 400 g potatis kokt fast 6 st rädisor 0.25 st rödlök 1 msk hackad dill 1 msk olja...

Du behöver

  • 250 g laxfilé varmrökt

Potatissallad:

400 g potatis kokt fast
6 st rädisor
0.25 st rödlök
1 msk hackad dill
1 msk olja
2 tsk vit balsamvinäger
salt svartpeppar
1 msk klippt gräslök

Servera med:

bladspenat fräst

Gör så här

1
Potatissallad: Skala och skär potatisen i bitar. Skiva rädisorna och skär löken i tunna klyftor.

2
Blanda potatis, rädisor, rödlök, dill, olja, vit balsamvinäger, salt och peppar i en skål. Vid servering strö över gräslök och servera med varmrökt lax och fräst bladspenat.

Scroll to Top